Bespreek mijn project

Share

Winkel renoveren

Zoekt u een aannemer voor de renovatie van uw winkelpanden? We hebben ruim 35 jaar ervaring met het bouwen van winkelpanden, winkelcomplexen en showrooms. Bekijk hieronder enkele van onze referenties.

Winkels en winkelcomplexen

Een mooie en goed ingerichte winkel maakt een positieve indruk op klanten. Wij hebben ruime ervaring met het bouwen en renoveren van winkels en winkelcomplexen die bijdragen aan een postieve klantbeleving. Zo hebben we de voormalige vismijn in Antwerpen volledig gerenoveerd. Dit is nu een mooi winkelcomplex geworden die onder meer ruimte biedt aan het Nederlandse G-Star.

Benieuwd naar andere projecten? Neem een kijkje bij onze referenties of laat uw adviseren door onze specialisten.

 

Enkele referenties

   

Showrooms en toonzalen

Een goede showroom springt in het oog en zorgt ervoor dat alle aandacht gaat naar de tentoongestelde producten. We hebben voor diverse bedrijven in België waaronder Mount Oberon, AVEVE en Ixina showrooms en toonzalen gebouwd, uitgebreid of gerenoveerd. 

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de continuïteit van uw bedrijf is. Tijdens de uitbreiding en renovatie proberen we dan ook deze continuïteit zo goed mogelijk te waarborgen. Samen met u bepalen we wanneer welke werkzaamheden het best uitgevoerd kunnen worden. Op deze manier blijft u tijdens de verbouwing zoveel mogelijk beschikbaar voor uw klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden of naar een financiële raming? Neem dan contact met ons op.

 

Enkele referenties

  • Stolz Leder - De vestiging van groothandel en meubelzaak Stolz Leder hebben vernieuwd en fors uitgebreid. De constructie uit Spiderglas aan de voorzijde zorgt voor extra lichtinval en een 'wow'-effect.
  • Ixina - Voor Ixina hebben we een showroom geplaatst van 400 m2 en de parking (550m2) gerenoveerd.

   

   

Edibo heeft ruim 35 jaar ervaring als aannemer in de industriebouw en dit zowel in staal, beton als gelamelleerd hout. We zijn actief in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Wallonië en Nederland. In de winkelbouw hebben we onze sporen verdiend met de realisatie van winkels, winkelcomplexen en toonzalen voor diverse tevreden KMO's en multinationals.

De realisatie zelf doen we volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de sector. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en u spoedig kunt genieten van uw gebouw. Daarbij staat de kwaliteit steeds hoog in het vaandel: wij werken met de beste materialen en leveren de fijnste afwerking. Het resultaat is steeds duurzaam, mooi en waardevast.


Bespreek mijn bouwproject

Referenties industriebouw in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Nederland

  • Ruim 1.300 tevreden referenties
  • We gaan voor 100 % klantentevredenheid

Een bouwproject in het vooruitzicht?

Boek hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek wat edibo voor u kan betekenen.

 

Feiten en cijfers

Wij onderscheiden ons door onze toegevoegde waarde. Vanaf de ontwerp- en studiefase wordt er meegedacht met de bouwheer. De interne studiedienst staat garant voor stabiliteitsstudies, fire safety engineering en bouwtechnische optimalisatie. Een oordeelkundige projectuitvoering en kwalitatieve afwerking wordt ondersteund door onze ISO 9001, EN 1090, VCA** en ISO 45001 certificaties.

medewerkers-blue-5.png
studiedienst-blue-5.png
klanten-blue-5.png
erkenningsklasse-blue-5.png
projecten-blue-5.png
omzet-blue-9.png
medewerkers-8.png
certificaten-blue-9.jpg

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.