Bespreek mijn project

Share

Samenwerking op maat

Wanneer u kiest voor edibo, kiest u voor een samenwerking op maat. Die verloopt zo:

Eerste contact

Fijn dat u met ons contact opneemt. We streven ernaar om uw aanvraag zo vlug mogelijk te bevestigen. Daarna bellen we u op voor een afspraak, we nodigen u uit bij ons of we sturen u ons ediboboek op. U maakt verder kennis met ons zoals u dat wilt.

Concept

Uw interesse is geprikkeld en we willen graag horen wat uw plannen inhouden. Hoe ver staan uw bouwplannen? Hebt u al een architect? Hebt u een raming nodig? U staat in contact met medewerkers die uw concept verrijken met originaliteit en creativiteit. Bovendien krijgt u ook de nodige informatie en ondersteuning doorheen het hele proces. Zo krijgt u een concept dat esthetisch en functioneel is.

Offerte

Uw vragen zijn beantwoord, uw concept krijgt vorm en u wilt graag een realistische offerte ontvangen. Ons team maakt volgens uw wensen een transparante, eerlijke prijsofferte op waarmee u aan de slag kunt.

Ontwerp

Fijn dat u uw project aan ons toevertrouwt. Na bevestiging van de opdracht storten we ons meteen op het eigenlijke ontwerp. Daarbij schenken we aandacht aan:

  • functionaliteit
  • isolatie en ventilatie
  • veiligheid
Realisatie

Uw droom krijgt vorm: we starten met de constructie van uw bedrijfsgebouw. Edibo bouwt tijdloos, flexibel en vooral groeibestendig aan een gebouw dat meegroeit met uw activiteiten. De realisatie zelf doen we volgens de normen in de sector. Verder hebben we ook de nodige certificaten in handen:

  • VCA**
  • ISO 9001
  • ISO 45001
  • EN 1090

Service

Uw droom is niet ten einde bij de oplevering van het gebouw. We hebben de beste materialen beloofd en de fijnste afwerking. Dat is een garantie die we ook na oplevering hard maken: onze service loopt gewoon verder.

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.