Bespreek mijn project

Share

Inspiratietour op maat

Een goed idee kan overal de kop opsteken. Aan uw tekentafel, maar evengoed op een inspirerend uitje. Edibo biedt architecten daarom de mogelijkheid een inspiratietour te boeken, waarbij wij u graag meenemen langsheen enkele van onze meest spraakmakende referenties. Zo leggen we de basis voor een samenwerking op maat.

 

Haal inspiratie uit relevante projecten voor uw type klanten

De bouwspecialisten van edibo nodigen u graag uit op een tour langsheen onze meest spraakmakende, recente en lopende projecten. Als u ons kan toelichten naar welke oplossing u precies op zoek bent, stellen wij voor u een zo inspirerend mogelijke tour voor. Tegelijk maakt u ook kennis met enkele teamleden van edibo. Want samenwerken doe je tenslotte met mensen. Het kan een mooie start betekenen voor een samenwerking op maat, al 35 jaar lang het devies van ons bouwbedrijf.

 

De inspiratie die u wenst

Bekijk gerust onze talrijke referenties waaronder Katoen Natie, Porsche Centre, Ridgid en H.Essers en geef via onderstaand formulier de sectoren, constructies of locaties mee die u het meest aanspreken. Op basis daarvan maken onze bouwspecialisten graag een afspraak met u om een zo passend mogelijke tour te organiseren, op een tijdstip dat u het best past.

 

Heeft u specifieke wensen inzaken bouwtechnische oplossing of techniek, of wenst u meer info over bouwkundige oplossingen voor specifieke sectoren? Geef het gerust aan in onderstaand formulier. Onze bouwspecialisten organiseren dan graag een inspiratietour op maat.

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.