Vraag een inspiratietour aan | Edibo
Bespreek mijn project

Share

Inspiratietours voor architecten

Heel wat ideeën ontspruiten aan de tekentafel, maar soms loont het echt de moeite om de zaken met een frisse blik te bekijken. Met een brede en open kijk projecten in de realiteit ontdekken, bijvoorbeeld. In een detail of een finesse schuilt misschien wel net dié oplossing waar u al een tijd over aan het nadenken bent.

 

Haal inspiratie uit relevante projecten voor uw type klanten

De bouwspecialisten van edibo nodigen u graag uit op een tour langsheen onze meest spraakmakende, recente en lopende projecten. Naar uw keuze - u kiest die projecten die u het meest relevant lijken voor uw type klanten. Tegelijk maakt u ook kennis met enkele teamleden van edibo. Want samenwerken doe je ten slotte met mensen. Het kan een mooie start betekenen voor een samenwerking op maat, al 35 jaar lang het devies van ons bouwbedrijf.

 

Welke projecten zou u graag eens bekijken?

Snuister gerust door onze talrijke referenties en geef via onderstaand formulier de locaties mee die u het meest aanspreken. Op basis daarvan tippen we u misschien nog enkele werven die aansluiten bij uw interesse. 

 

Heeft u specifieke wensen inzaken bouwtechnische oplossing of techniek, of heeft u een specifieke referentie op onze website gevonden die u van naderbij wil bekijken? Geef het gerust aan in onderstaand formulier. Onze bouwspecialisten organiseren dan graag een inspiratietour op maat.

 

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.