Bespreek mijn project

Share

Aannemer staalbouw

Edibo is een industriële aannemer in Limburg. We hebben ruim 35 jaar ervaring met het realiseren van projecten in staalbouw voor diverse bedrijfsgebouwen. 

Edibo is een erkend aannemer voor staalbouwprojecten. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met staalconstructies. Ons team gaat altijd voor een hoogwaardige, kwalitatieve afwerking. Het staal wordt in ons eigen staalatelier geproduceerd. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of naar een financiële raming? Neem dan contact met ons op.

 

Enkele referenties

   

Edibo heeft meer dan 35 jaar ervaring als industriële aannemer in zowel in staal, beton als gelamelleerd hout. We realiseren projecten volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de sector. 
Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en u spoedig kunt genieten van uw gebouw. Daarbij staat de kwaliteit steeds hoog in het vaandel: wij werken met de beste materialen en leveren de fijnste afwerking. Het resultaat is steeds duurzaam, mooi en waardevast.

Maak een afspraak

referenties-edibo-kaart.png

  • Ruim 1.300 tevreden referenties
  • We gaan voor 100 % klantentevredenheid

Een bouwproject in het vooruitzicht?

Boek hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek wat edibo voor u kan betekenen.

 

Feiten en cijfers

Edibo heeft ruim 35 jaar ervaring in de industriebouw. Wij onderscheiden ons door onze toegevoegde waarde. Vanaf de ontwerp- en studiefase wordt er meegedacht met de bouwheer. De interne studiedienst staat garant voor stabiliteitsstudies, fire safety engineering en bouwtechnische optimalisatie. Een oordeelkundige projectuitvoering en kwalitatieve afwerking wordt ondersteund door onze ISO 9001, EN 1090, VCA** en ISO 45001 certificaties.

projecten-blue-1.jpg
klanten-blue-1.jpg
erkenningsklasse-blue-1.jpg
studiedienst-blue-1.jpg
medewerkers-blue-1.jpg
medewerkers-5.png
omzet-blue-6.png
certificaten-blue-6.jpg

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.