Bespreek mijn project

Share

Showroom bouwen

Wilt u een showroom of toonzaal bouwen? We hebben ruim 35 jaar ervaring met het bouwen van showrooms voor de automobielsector en bedrijfsgebouwen voor de logistieke sector, voeding, industriële productie en kantoren. Bekijk hier onze referenties per sector.

Showrooms voor de automobielsector

Wij zijn een erkende referentie als aannemer voor garages. We hebben onder meer showrooms gerealiseerd voor Porsche, Autopolis en LTL (Autokruispunt). Bij het bouwen van een showroom komt veel kijken. Een showroom moet plaats genoeg bieden voor alle auto's en de toonzaal moet zodanig afgewerkt en ingericht zijn dat alle aandacht gaat naar de auto's.

Sommige autodealers huisvesten bovendien meerdere merken, waardoor in de showroom rekening gehouden dient te worden met de identiteit van elk merk. Om ervoor te zorgen dat de auto's zo goed mogelijk tot hun recht komen, kiezen wij voor een hoogwaardige binnenafwerking voor de beste esthetiek en akoestiek. Showrooms zijn vaak grote en hoge ruimtes, waardoor het belangrijk is om te zorgen voor goede wand- en plafondsystemen voor een betere akoestiek en luchtkwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden of naar een financiële raming? Neem dan contact met ons op.

 

Enkele referenties

   

Toonzalen voor handel en dienstverlening

We hebben tevens ervaring met realiseren van winkels en showrooms en toonzalen voor diverse bedrijven in diensten en handel sector. Zo hebben we voor Pelckmans een tuincentrum van maar liefst 17.500 m2 gerealiseerd. Blikvanger van het project wordt een monumentale gevel van 140 meter lang. Voor de groothandel en meubelzaak Stolz Leder realiseerden we een toonzaal die in het oog springt. De constructie uit Spiderglas aan de voorzijde zorgt voor extra lichtinval en een 'wow'-effect. 

Bekijk hieronder onze referenties of neem contact op voor meer informatie.

 

Enkele referenties

   

Edibo heeft meer dan 35 jaar ervaring als industriële aannemer en dit zowel in staal, beton als gelamelleerd hout. We hebben schitterende referentieprojecten gerealiseerd: van showrooms voor de automobielsector tot toonzalen voor handel en dienstverlening en productie- en bedrijfsruimten voor industrie & voedingssector, KMO en multinationals.

De realisatie zelf doen we volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de sector. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en u spoedig kunt genieten van uw gebouw. Daarbij staat de kwaliteit steeds hoog in het vaandel: wij werken met de beste materialen en leveren de fijnste afwerking. Het resultaat is steeds duurzaam, mooi en waardevast.


Bespreek mijn bouwproject

referenties-edibo-kaart.png

  • Ruim 1.300 tevreden referenties
  • We gaan voor 100 % klantentevredenheid

Een bouwproject in het vooruitzicht?

Boek hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek wat edibo voor u kan betekenen.

 

Feiten en cijfers

Edibo onderscheidt zich door zijn toegevoegde waarde. Vanaf de ontwerp- en studiefase wordt er meegedacht met de bouwheer. De interne studiedienst staat garant voor stabiliteitsstudies, fire safety engineering en bouwtechnische optimalisatie. Een oordeelkundige projectuitvoering en kwalitatieve afwerking wordt ondersteund door onze ISO 9001, EN 1090, VCA** en ISO 45001 certificaties.

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.