Bespreek mijn project

Share

Renovatie van industriegebouwen

Edibo is de aannemer voor de renovatie van uw industriegebouwen. We hebben ruim 35 jaar ervaring met het bouwen en renoveren van diverse industriële gebouwen waaronder bedrijvencomplexen, productie- en industriehallen, magazijnen en logistieke gebouwen. 

Waarom kiezen voor Edibo?

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de continuïteit van uw bedrijf is. Tijdens de renovatie van uw bedrijfsgebouw proberen we dan ook deze continuïteit zo goed mogelijk te waarborgen. Samen met u bepalen we wanneer welke werkzaamheden het best uitgevoerd kunnen worden. Op deze manier blijft u tijdens de verbouwing zoveel mogelijk beschikbaar voor uw klanten.

Een van de succesvolle renovaties die we hebben uitgevoerd is die voor garage Juma. Voor Juma hebben we de moeilijke structurele verbouwingswerken aan de centraal gelegen receptie ’s nachts uitgevoerd. Hierdoor kon de garage door blijven gaan en zijn er zelfs tijdens het bouwproces maar liefst 244 wagens verkocht. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of naar een financiële raming? Neem dan contact met ons op.

   

Grootschalige renovaties voor betere duurzaamheid

Edibo heeft ruim 35 jaar ervaring met de bouw en renovatie van bedrijfsgebouwen waaronder multifunctionele distributiecentra voor de logistieke sector en productie- en bedrijfsruimten voor industrie & voedingssector, KMO's en multinationals.

Of u nu gaat voor verbeterde isolatie en brandveiligheid, een waardemeerdering, nieuw uiterlijk of een combinatie hiervan: u bent bij edibo aan het juiste adres. Wij deinzen ook niet terug voor grootschalige renovaties ter verbetering van de duurzaamheid. Voor de Van Eerd Groep hebben we bijvoorbeeld een nieuw gebouw gerealiseerd met de BREEAM Outstanding classificatie. Dit duurzame kantoorpand heeft maar liefst 800 PV-panelen op het dak die alle benodigde energie leveren, zowel voor elektriciteit als verwarmen en koelen. 

Ook bij andere projecten is er aandacht voor hernieuwbare energie. Zo heeft het nieuwe Porsche Centre in Louvain-La-Neuve een glazen luifel dat bestaat uit transparante, fotovoltaïsche zonnepanelen. En uiteraard mogen de ultrasnelle laadpalen niet ontbreken om de plaats te bieden aan de elektrische Porsches.

Benieuwd naar een financiële raming voor uw renovatie? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

  • Ruim 1.300 tevreden referenties
  • We gaan voor 100 % klantentevredenheid

Een renovatie in het vooruitzicht?

Boek hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek wat edibo voor u kan betekenen.

 

Feiten en cijfers

Wij onderscheiden ons door onze toegevoegde waarde. Vanaf de ontwerp- en studiefase wordt er meegedacht met de bouwheer. De interne studiedienst staat garant voor stabiliteitsstudies, fire safety engineering en bouwtechnische optimalisatie. Een oordeelkundige projectuitvoering en kwalitatieve afwerking wordt ondersteund door onze ISO 9001, EN 1090, VCA** en ISO 45001 certificaties.

medewerkers-blue.png
studiedienst-blue.png
klanten-blue.png
erkenningsklasse-blue.png
projecten-blue.png
omzet-blue-2.png
medewerkers-1.png
certificaten-blue-3.jpg

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.