Bespreek mijn project

Share

verkoop-calculatie.png
 

Verkoop & Calculatie

Luisteren, rekenen, correct offreren. Dat kunnen ze als de beste, en flexibel. Mensen met een realistische blik die de haalbaarheid van uw project altijd in het oog houden: dat is ons 'Verkoop & Calculatie’-team.

Een luisterend oor

Onze verkopers zijn niet zomaar verkopers. Hun eerste vaardigheid is vooral luisteren. We gaan immers voor een samenwerking op maat, dus hebt u het voor het zeggen. Dankzij hun kennis als calculator kunnen ze op basis van uw input vlug een offerte opstellen en tijdens het overleg ook altijd onmiddellijk bijsturen.

Een eerlijk advies

Eerlijkheid dragen ze hoog in het vaandel – dat is immers een van onze basiswaarden. Ze luisteren naar uw wensen, ze berekenen ze, maar ze maken u niets wijs en geven u een realistische inschatting van de haalbaarheid. Luister ook eens naar hun advies, want misschien maken ze uw droom nog op een andere manier waar. Dat is samenwerking op maat.

Ons motto? Met kennis van zaken berekende keuzes maken.

 


 

 

ontwerp.png
 

Ontwerp

Alles is becijferd, op naar de eerste steen. Nu schieten de werkvoorbereiders en stabiliteitsingenieurs in actie: zij brengen uw bouwplan tot leven in een 3D-model.   

Praktische haalbaarheid

Het team 'Verkoop & Calculatie' was een en al oor voor uw wensen. Zij dragen uw bouwdroom over aan het team 'Ontwerp', dat uw wensen omzet in concrete bouwplannen en gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Hier begint uw project werkelijkheid te worden, hier maken we uw bouwplan praktisch haalbaar.   

Een plan dat staat als een huis

We beschikken over ons eigen studiebureau, dat de stabiliteitsberekeningen uitvoert. De technische berekeningen van de stabiliteitsingenieurs vormen het fundament voor het verdere bouwproces. De werkvoorbereiders nemen deze berekeningen ter harte en sturen de eerste stappen van het verdere bouwproces aan. Een team waarop u kunt bouwen.

 

Ons motto? Meten is weten

 


 

 

uitvoering.png
 

Uitvoering

Onze bouwvakkers en monteurs staan te popelen om in actie te schieten. De project- en werfleiders geven hiervoor het startschot en blijven doorlopend waken over de vlotte organisatie en coördinatie van uw werf. 

Permanente kwaliteitscontrole

De project- en werfleiders controleren doorlopend de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Daarbij zijn veiligheid, orde en netheid op de werf zeer belangrijk. Het zijn dé basisvereisten om de gewenste kwaliteit te leveren.  

Alles volgens planning

We waken doorlopend over uw budget: de projectleiders, ondersteund door de assistent-projectleiders, houden nauwlettend in het oog of het financiële plaatje blijft kloppen. Ze staan in voor een optimale oplevering en nazorg van uw project volgens een afgesproken planning, zowel in tijd als budget. Geen verrassingen, zoals we beloofd hebben.

 

Ons motto? Resultaatgericht realiseren.

 


 

 

medewerkers-atelier.png
 

Medewerkers atelier

Wij bouwen het skelet van uw gebouw op in staal, beton of gelamelleerd hout. Voor constructies in staal doen wij een beroep op de collega's van ons eigen staalatelier.   

Maatwerk

Het 3D-computermodel van de werkvoorbereiders omzetten naar de werkelijkheid, dat is wat de medewerkers van het atelier iedere dag met hart en ziel waarmaken. Al onze medewerkers in het atelier genoten de juiste opleidingen en beschikken over tonnen ervaring om de uitdagendste structuren af te leveren, uiteraard tegen de hoogste kwaliteitsverwachtingen.  

Stipte en correcte levering op de werven

Het logistieke proces organiseren en onder controle houden is de verantwoordelijkheid van onze magazijniers en chauffeurs. Samen zorgen ze ervoor dat het juiste materiaal en materieel op het juiste moment op de juiste werf terechtkomt. Tijdverlies voor de bouwvakkers vermijden is de maatstaf.

 

Ons motto? Het fundament voor uw project.

 


 

 

medewerkers-bouw.png
 

Medewerkers bouw

Deze mensen zijn de spilfiguren van de werf. Ze zijn niet bang om hun handen uit de mouwen te steken, weten van aanpakken en maken uw bouwproject zichtbaar op de werf. 

Bouwen in sneltempo

Aangestuurd door de project- en werfleiders bundelen ze hun krachten en verrijst de constructie van uw dromen tegen sneltempo. Veiligheid blijft hierbij voorop staan. 

Plichtsbewuste teamspelers

Als onze monteurs hun handen in elkaar slaan, ontwikkelen ze een ongeziene werkkracht. Die wordt daarbij nog eens versterkt door hun teamgeest en hun drang naar plichtbewust werken. Onze mensen op de werf willen even trots zijn op het eindresultaat als uzelf. 

 

Ons motto? Teamwork makes the dream work.

 


 

 

ondersteunende-diensten.png
 

Ondersteunende diensten

Geen enkel project is mogelijk zonder de steun van onze ondersteunende diensten. Soms stille, maar onmisbare talenten op het vlak van HR, administratie, financiën, ICT, VKM-veiligheid, kwaliteit en milieu.   

De juiste mensen op de juiste plaats

Onze ondersteunende diensten zijn er altijd en overal gedurende het bouwproject. Ze zijn de lijm die onze algemene dienstverlening samenhoudt. Edibo zorgt altijd voor de juiste mensen op de juiste plaats – samen waken we over een veilig verloop van uw bouwproject en een correcte afhandeling van uw facturen en administratie. 

Een betrouwbare houvast

Onze ondersteunende diensten vormen een houvast voor u als klant en alle medewerkers in ons team. Ze vormen een onmisbare schakel binnen onze samenwerking op maat: ze zorgen ervoor dat edibo altijd voldoet aan uw kwaliteitseisen.

 

Ons motto? We zijn er altijd en overal voor u.

 


 

 

directie.png
 

Directie

Sinds het overlijden van oprichter Theo Custers in 2006 wordt het bedrijf gerund door een directieraad van drie personen. Drie mensen die geloven in een samenwerking op maat

Individuele sterktes, collectieve groei

Elk directielid heeft zijn focuspunt binnen de organisatie. Zo wist edibo uit te groeien tot een prominente naam in de industriebouw, een positie die we in de toekomst nog willen versterken en uitbouwen. Met dezelfde strategie, waarbij iedereen zijn kwaliteiten optimaal kan uitspelen.

Samen streven naar groei en continuïteit

Vandaag bestaat de directie uit Danny die verantwoordelijk is voor de uitvoering, interne klantenrelaties en de algemene organisatie; Jo voor de verkoop, marketing, externe klantenrelaties en netwerking; en Dirk tenslotte draagt de verantwoordelijkheid over de Waalse vestiging edibosud. Onder hun impuls groeit edibo elk jaar. Ze waken erover dat elke werknemer de visie en missie van edibo uitdraagt en garanderen een solide, actuele bedrijfsaanpak. 

Ons motto: samenwerking op maat.

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.