Het bedrijf | Edibo
Bespreek mijn project

Share

Edibo vandaag

Edibo vormt al meer dan 35 jaar een vaste waarde als algemene aannemer in de industriebouw

Edibo in het kort

Edibo is al meer dan 35 jaar actief als algemene aannemer en gespecialiseerd in industriebouw. Van De Panne tot Maasmechelen, van Amsterdam tot Maastricht, al onze Vlaamse en Nederlandse klanten kunnen wij bereiken vanuit onze hoofdvestiging in Lommel. Voor onze klanten in Wallonië werd in 2011 edibosud opgericht, gevestigd in Waver (binnenkort Fernelmont). 

U kan bij edibo terecht voor nieuwbouw, uitbreiding en renovatie en dit zowel voor casco- als voor sleutel-op-de-deur projecten. Edibo bouwt constructies in beton en staal. Het staal wordt in ons eigen staalatelier geproduceerd. 

Iedere klant is uniek met een eigen programma van eisen en een bijhorend budget. Voor elke klant stelt edibo een gepersonaliseerd projectteam samen met een persoonlijke aanpak onder het motto: 'samenwerking op maat'.

Samenwerking op maat

Het motto waarmee we elke samenwerking aangaan. Wat betekent dit nu voor u?

Wij garanderen een flexibele aanpak, ongeacht de fase waarin uw bouwproject zich bevindt. Heeft u al een plan uitgewerkt met uw architect? Of bent u meer oriënterend en zoekt u nog de juiste partners? U kunt in elk stadium beroep doen op onze jarenlange ervaring, wij zorgen steeds voor een concurrentiële aanbieding. Op maat van uw wensen en budget worden de nodige professionele partners en architect samengebracht in bouwteam. Op deze manier kunnen we in nauw overleg uw wensen vertalen in uw bouwproject. 

 

 

Feiten en cijfers

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject!