Bespreek mijn project

Share

Edibo vandaag

Edibo is al 40 jaar een vaste waarde als algemene aannemer in de industriebouw.

Edibo in het kort

Edibo is al 40 jaar actief als algemene aannemer, gespecialiseerd in industriebouw. Van De Panne tot Maasmechelen, van Amsterdam tot Maastricht, al onze Vlaamse en Nederlandse klanten kunnen we bereiken vanuit onze hoofdvestiging in Lommel (Limburg). Voor onze klanten in Wallonië werd in 2011 edibosud opgericht, gevestigd in Fernelmont. 

U kunt bij edibo terecht voor nieuwbouw, uitbreiding en renovatie, zowel voor casco- als voor sleutel-op-de-deurprojecten. Edibo bouwt constructies in beton en staal. Het staal wordt in ons eigen staalatelier geproduceerd. 

Iedere klant is uniek, met een eigen programma van eisen en een bijhorend budget. Voor elke klant stelt edibo een gepersonaliseerd projectteam samen met een persoonlijke aanpak onder het motto: 'samenwerking op maat'.

Samenwerking op maat

Het motto waarmee we elke samenwerking aangaan. Wat betekent dit nu voor u?

We garanderen een flexibele aanpak, ongeacht de fase waarin uw bouwproject zich bevindt. Hebt u al een plan uitgewerkt met uw architect? Of bevindt u zich in een oriënterende fase en zoekt u nog de juiste partners? U kunt in elk stadium een beroep doen op onze jarenlange ervaring, we zorgen steeds voor een concurrentiële aanbieding. Op maat van uw wensen en budget worden de nodige professionele partners en een onafhankelijke architect samengebracht in een bouwteam. Op die manier kunnen we in nauw overleg uw wensen vertalen naar uw bouwproject. 

 

 

Feiten en cijfers

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.