Bespreek mijn project

Share

Bouwen met edibo

Onze 7 pijlers voor een vlot bouwproces

Planning

Een eerlijke, correcte planning is cruciaal. Onze teams zijn volledig op elkaar afgestemd: het zit in de bedrijfsgenen om afspraken na te komen en te respecteren. Van team tot team, gedurende het hele bedrijfsproces.

Timing

Een correcte timing begint bij ons al vanaf de opvolging van uw vraag. Doe de test bij edibo: leg uw bouwplan voor aan onze bouwadviseurs en u krijgt binnen de kortst mogelijke tijd een onderbouwde offerte. Vanaf dan laten we onze strikte timing doorheen het bouwproject niet meer los.

Ervaring

We zijn al 40 (!) jaar actief in de industriebouw en groeien nog altijd. Omdat bouwen steeds complexer wordt, is uitgebreide ervaring een absolute noodzaak. We zijn dan ook uw solide bouwpartner dankzij ons innovatief machinepark en onze permanent bijgeschoolde medewerkers.

Veiligheid

Ook op het werkveld behouden we de controle. Edibo hecht veel belang aan veiligheid op de werf. Bewijs hiervan zijn onze ISO 9001, EN 1090, VCA** en ISO 45001 certificaties. We werken volgens de regels op en naast onze werven.

Openheid

Uw project wordt uitgevoerd volgens plan. Als u dat wilt kunnen we samen met u en uw architect zoeken naar optimalisaties en kostenbesparingen. Onze werkwijze verloopt open en in overleg: u weet altijd in welke fase uw project zich bevindt.

Teamwork

We zorgen ervoor dat uw plannen met het nodige vakmanschap worden uitgevoerd. Onze medewerkers op de werf weten perfect wat hen te doen staat, maar daarbovenop houdt een werfleider bij ons altijd een oogje in het zeil. 

Eerlijkheid

Bij edibo is een woord een woord, en dat mag gerust op papier staan. We houden ons aan de keuzes van de materialen, de planning en de timing en zetten de mankracht in die we beloofden om uw project waar te maken. Uiteraard garanderen we 100 % budgettaire eerlijkheid.

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.