Bouwen met edibo | Edibo
Bespreek mijn project

Share

Bouwen met edibo

Onze 7 pijlers voor een vlot bouwproces

Planning

Een eerlijke en correcte planning is cruciaal! Onze teams zijn volledig op elkaar afgestemd: het zit in de bedrijfsgenen om afspraken na te komen en te respecteren. Van team tot team, doorheen het hele bedrijfsproces. 

Timing

Een correcte timing begint bij ons al vanaf de opvolging van uw vraag. Doe de test bij edibo: leg uw bouwplan voor aan onze bouwadviseurs en u krijgt binnen de meest redelijke tijd een onderbouwde offerte. Vanaf dan laten we onze strikte timing doorheen het bouwproject niet meer los.

Ervaring

Wij zijn al meer dan 35(!) jaar actief in de industriebouw en groeien nog steeds. Omdat bouwen steeds  complexer wordt, is een uitgebreide ervaring een absolute noodzaak. Wij zijn dan ook uw solide bouwpartner dankzij ons innovatief machinepark en permanent bijgeschoolde medewerkers. 

Veiligheid

Ook op het werkveld behouden we de controle. Edibo hecht veel belang aan veiligheid op de werf. Bewijs hiervan zijn onze ISO-, VCA- OHSAS-certificering. Wij werken volgens de regels op en naast onze werven.

Openheid

Uw project wordt uitgevoerd volgens plan. Indien gewenst kunnen we samen met u en uw architect steeds zoeken naar optimalisaties en kostenbesparingen. Onze werkwijze verloopt open en in overleg: u weet altijd in welke fase uw project zich bevindt.

Teamwork

Wij zorgen ervoor dat uw plannen met het nodige vakmanschap worden uitgevoerd. Onze medewerkers op de werf weten perfect wat hen te doen staat, maar daarbovenop houdt een werfleider bij ons altijd een oogje in het zeil. 

Eerlijkheid

Bij edibo is een woord een woord, en dat mag gerust op papier staan. We houden ons aan de keuzes van de materialen, de planning, de timing en zetten de mankracht in die we beloofden om uw project waar te maken. Uiteraard garanderen we 100% budgettaire eerlijkheid.

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject!