Edibo herbouwt concessie Gregoir te Dendermonde | Edibo
Bespreek mijn project

Share

Terug naar Nieuws

Edibo herbouwt concessie Gregoir te Dendermonde

Gregoir wenstte een grondige opfrissing van hun concessie te Dendermonde. De showrooms van MINI & BMW werden onder handen genomen en konden met veel belangstelling geopend worden in januari. 

Meer dan 1400 mensen bezochten op 17 januari voor de eerste keer de nieuwe gebouwen van BMW & MINI concessie Gregoir op de Bevrijdingslaan in Dendermonde-Appels. Zij ontdekten er de nieuwe BMW & MINI modellen op twee verdiepingen, een overdekt tweedehandscentrum en werkplaatsen uitgerust met de allermodernste technologieën. Met de realisatie is Gregoir ook officieel MINI dealer in de regio. 

Samenwerking op basis van vertrouwen

De nieuwe concessie bestond uit een grondige verbouwing die in bouwteam gerealiseerd werd. Met hetzelfde bouwteam werd in het verleden ook de concessie te Puurs onder handen genomen. Het vertrouwen uit de voorbije samenwerking werd bevestigd met deze nieuwe opdracht. Het bestaande  gebouw werd grondig geherstructureerd om de klant nog beter, efficiënter en kwalitatiever van dienst te zijn.

Quality & project manager Fabrice Beerens over de samenwerking: "We zijn zeer tevreden van het eindresultaat en de manier van samenwerking tijdens dit project. Met deze nieuwbouw is onze concessie klaar voor de toekomst. Bovendien hebben we met dit gebouw en de duurzame technieken die gebruikt werden de hoogste onderscheiding behaald (gouden certificaat) voor de BMW green audit. "

 Het ontwerp van de concessie is van de hand van Lécharny & Bertrand Architects. De uitvoering werd door algemene aannemer edibo uitgevoerd. 

"We konden rekenen op een vlotte en constructieve samenwerking waarbij edibo altijd snel reageerde!"

Fabrice Beerens, Quality & new project manager BMW Gregoir

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.