Bespreek mijn project

Share

Aannemer magazijnen

Edibo is de aannemer in Limburg voor het bouwen of uitbreiden van magazijnen. We hebben ruim 35 jaar ervaring met het bouwen van magazijnen en andere logistieke gebouwen. Bekijk hier onze referenties.

Magazijnen bouwen

Een goed ingericht magazijn of distributiecentrum is van levensbelang voor een goede logistiek. Wij hebben de nodige ervaring met het bouwen, uitbreiden en renoveren van magazijnen en distributiecentrums. Ook industriehallen of andere soorten hallen vormen voor ons geen enkel probleem. Neem een kijkje bij onze referenties of laat uw adviseren door onze specialisten.

 

Enkele referenties

   

Project op maat

Wij maken projecten op maat. Bij veel bedrijven worden er meerdere gebruiksdoeleinden gecombineerd. Naast het magazijn zijn er bijvoorbeeld ook productieruimten of kantoren nodig. Dit kunnen volledig aparte gebouwen zijn, maar er kan ook gekozen worden om de kantoorruimte te integreren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten.

 

   

Edibo heeft meer dan 35 jaar ervaring als industriële aannemer. De realisatie van onze projecten doen we volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de sector. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en u spoedig kunt genieten van uw gebouw. Daarbij staat de kwaliteit steeds hoog in het vaandel: wij werken met de beste materialen en leveren de fijnste afwerking. Het resultaat is steeds duurzaam, mooi en waardevast.

Bespreek mijn bouwproject

referenties-edibo-kaart.png

  • Ruim 1.300 tevreden referenties
  • We gaan voor 100 % klantentevredenheid

Een bouwproject in het vooruitzicht?

Boek hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek wat edibo voor u kan betekenen.

 

Feiten en cijfers

Edibo heeft ruim 35 jaar ervaring in de industriebouw. Wij onderscheiden ons door onze toegevoegde waarde. Vanaf de ontwerp- en studiefase wordt er meegedacht met de bouwheer. De interne studiedienst staat garant voor stabiliteitsstudies, fire safety engineering en bouwtechnische optimalisatie. Een oordeelkundige projectuitvoering en kwalitatieve afwerking wordt ondersteund door onze ISO 9001, EN 1090, VCA** en ISO 45001 certificaties.

projecten-blue.jpg
klanten-blue.jpg
erkenningsklasse-blue.jpg
studiedienst-blue.jpg
medewerkers-blue.jpg
medewerkers-2.png
omzet-blue-3.png
certificaten-blue-4.jpg

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.