Bespreek mijn project

Share

Samenwerking met architecten

De architect speelt een belangrijke rol in de industriebouw. Edibo streeft naar een diepgaande samenwerking met de architect en bouwheer van het project. Duurzame projecten zijn immers het resultaat van een respectvolle dialoog met alle partners, een integraal kwaliteitsbeleid en een gerenommeerde afwerkingsgraad.

Meedenken met architect en bouwheer vanuit de conceptfase verhoogt de economische en bouwtechnische efficiëntie. Door de krachten van alle schakels in de keten te bundelen, kan samen de meest optimale oplossing uitgewerkt worden tot ieders tevredenheid.

Lees hieronder hoe we de basis leggen voor een goede samenwerking met u als architect.

Inspiratietour

Een goed idee kan overal de kop opsteken. Aan uw tekentafel, maar evengoed op een inspirerend uitje.

Edibo biedt architecten daarom de mogelijkheid aan voor een inspiratietour langsheen enkele van onze meest spraakmakende referenties.

Inspiratietour op maat

Interne studiedienst

Edibo’s interne studiedienst is creatief in het vinden van bouwkundige oplossingen. Sterk in stabiliteitsstudies, pro-actief in Fire Safety Engineering.

Wij zoeken graag samen met de architect naar economische en bouwtechnische optimalisaties en kostenbesparingen.

Maak kennis met ons team

"Als architect is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op je aannemer. Dit is precies wat ik heb kunnen terugvinden in de samenwerking met Edibo. Dankzij de proactieve ingesteldheid en het oog voor detail, kan ik alleen maar positief zijn over deze professionele samenwerking."

Julien Barrere, Architect Kronos Porsche Centre

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.