Aannemer industriebouw | Edibo
Bespreek mijn project

Share

Aannemer industriebouw

Edibo is al meer dan 35 jaar een vaste waarde als algemene aannemer in de industriebouw.

Edibo heeft meer dan 35 jaar ervaring als industriële aannemer voor nieuwbouwuitbreiding en renovatie en dit zowel in staal, beton als gelamelleerd hout. We hebben schitterende referentieprojecten in diverse sectoren gerealiseerd: multifunctionele distributiecentra voor de logistieke sector, productie- en bedrijfsruimten voor industrie & voedingssector, KMO en multinationals, kantoorcomplexen en showrooms voor handel en dienstverlening.

 

Edibo bouwt tijdloos, flexibel en vooral groeibestendig aan een gebouw dat meegroeit met uw activiteiten. De realisatie zelf doen we volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de sector. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en u spoedig kunt genieten van uw gebouw. Daarbij staat de kwaliteit steeds hoog in het vaandel: wij werken met de beste materialen en leveren de fijnste afwerking. Het resultaat is steeds duurzaam, mooi en waardevast.

Bespreek mijn bouwproject

  • Ruim 1.000 tevreden referenties
  • Gestroomlijnde begeleiding van uw project
  • Transparante, correcte prijsofferte
  • Meer dan 35 jaar bouwervaring
  • We gaan voor 100 % klantentevredenheid

Een bouwproject in het vooruitzicht?

Boek hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek wat edibo voor u kan betekenen.

 

Feiten en cijfers

Edibo onderscheidt zich door zijn toegevoegde waarde. Vanaf de ontwerp- en studiefase wordt er meegedacht met de bouwheer. De interne studiedienst staat garant voor stabiliteitsstudies, fire safety engineering en bouwtechnische optimalisatie. Een oordeelkundige projectuitvoering en kwalitatieve afwerking wordt ondersteund door het ISO 9001 kwaliteitslabel, ISO 3834 kwaliteitslabel, de OHSAS 18001 en VCA** veiligheidscertificeringen.

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.