Bespreek mijn project

Share

Bedrijfspand bouwen

Edibo is een aannemer gespecialiseerd in de industriebouw. We hebben ruim 35 jaar ervaring met het realiseren van bedrijfspanden in diverse sectoren. 

Specialist in bedrijfspanden

Zoekt u een erkend aannemer voor de realisatie van uw bedrijfspand? Edibo realiseert uw bouwproject met volle overgave. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, uitbreiding en renovatie, zowel voor casco- als voor sleutel-op-de-deurprojecten.

Bekijk enkele van onze ruim 1.000 referentieprojecten. Hier kunt u per sector diverse realisaties bekijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden of naar een financiële raming? Neem dan contact met ons op.

   

Soorten bedrijfspanden

Een bedrijfspand kan diverse functies hebben. Soms is er enkel (een uitbreiding van) kantoorruimte nodig. Andere bedrijven combineren kantoorruimte met een werkplaats of een multifunctioneel distributiecentrum. Dit kunnen volledig aparte gebouwen zijn, maar er kan ook gekozen worden om de kantoorruimte te integreren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw ruimte optimaal te benutten. We garanderen een flexibele aanpak, ongeacht de fase waarin uw bouwproject zich bevindt. 

 

   

Uw gepersonaliseerde projectteam

Wij gaan altijd voor 100% klantentevredenheid. Voor elke klant stelt edibo een gepersonaliseerd projectteam samen met een persoonlijke aanpak onder het motto: 'samenwerking op maat'. Daarbij houden we continu rekening met uw wensen en belangen.

Bij een uitbreiding of renovatie bepalen we samen met u wanneer welke werkzaamheden het best uitgevoerd kunnen worden. Op deze manier blijft de continuïteit van uw bedrijf zo goed mogelijk gewaarborgd.

Bekijk hieronder enkele van onze meer dan 1.000 referenties.

 

 

Carrosserie Jennes

Dit indrukwekkende project voor Jennes bestaat enerzijds uit de carrosserie van ongeveer 5.000 m² met een dubbelhoge ontvangstruimte en lounge, waar men in alle comfort kan verblijven terwijl de herstellingen worden uitgevoerd.

Op de eerste verdieping bevinden zich de kantoorfuncties en de bijhorende sociale ruimtes voor het personeel met zicht op de binnentuin.

Bekijk referentie

Nieuwe vestiging voor Wimpau

Voor Wimpau hebben we een nieuwe vestiging gerealiseerd naast hun huidige locatie aan de Kanaalweg in Eindhout. In totaal heeft dit bedrijfspand een oppervlakte van 2.750 m2 voor de magazijnen, de productieruimte en kantoorruimte.

Het is al de 3de uitbreiding in 15 jaar voor het bedrijf. Om extra plaats te creëren is in de hoogte gebouwd tot 12 meter. Het project is eind 2017 opgeleverd.

Bekijk referentie

 

 

Waarom Edibo?

Edibo heeft meer dan 35 jaar ervaring als industriële aannemer in zowel in staal, beton als gelamelleerd hout. We realiseren projecten volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de sector. 

Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en u spoedig kunt genieten van uw gebouw. Daarbij staat de kwaliteit steeds hoog in het vaandel: wij werken met de beste materialen en leveren de fijnste afwerking. Het resultaat is steeds duurzaam, mooi en waardevast.

Maak een afspraak

  • Ruim 1.300 tevreden referenties
  • We gaan voor 100 % klantentevredenheid
  • Meer dan 35 jaar bouwervaring
  • Gestroomlijnde begeleiding van uw project

Een bouwproject in het vooruitzicht?

Boek hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek wat edibo voor u kan betekenen.

 

Feiten en cijfers

Edibo heeft ruim 35 jaar ervaring in de industriebouw. Wij onderscheiden ons door onze toegevoegde waarde. Vanaf de ontwerp- en studiefase wordt er meegedacht met de bouwheer. De interne studiedienst staat garant voor stabiliteitsstudies, fire safety engineering en bouwtechnische optimalisatie. Een oordeelkundige projectuitvoering en kwalitatieve afwerking wordt ondersteund door onze ISO 9001, EN 1090, VCA** en ISO 45001 certificaties.

projecten-blue-1.jpg
klanten-blue-1.jpg
erkenningsklasse-blue-1.jpg
studiedienst-blue-1.jpg
medewerkers-blue-1.jpg
medewerkers-5.png
omzet-blue-6.png
certificaten-blue-6.jpg

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.