Bespreek mijn project

Share

Aannemer industriebouw

Edibo is algemeen aannemer voor industriegebouwen. We hebben ruim 35 jaar ervaring met het bouwen van diverse industriële gebouwen waaronder bedrijvencomplexen, productie- en industriehallen, magazijnen, ondergrondse parkings en logistieke gebouwen. Bekijk hier onze referenties per sector in de industriebouw.

Kantoren en bedrijvencomplexen

Bent u aan het uitbreiden en wilt u een nieuw kantoor bouwen of uw bestaande kantoor uitbreiden? Of gaat uw voorkeur naar een bedrijvencomplex? Wij hebben met beide ruime ervaring, zowel in staal als beton. Benieuwd naar de mogelijkheden of naar een financiële raming? Neem dan contact met ons op.

 

Enkele referenties

   

Productie- en industriehallen

We hebben ruime ervaring met het bouwen en renoveren van productie- en industriehallen. Wij bouwden eerder productieruimtes voor onder meer Coek Engineering en Evapco. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Neem een kijkje bij onze referenties of laat uw adviseren door onze specialisten.

 

Enkele referenties

 

   

Showrooms en ondergrondse parkings

We hebben voor diverse referenties in de automobielsector showrooms gerealiseerd. Zo hebben we onder meer showrooms gerealiseerd voor Porsche, Autopolis en BMW. Om ervoor te zorgen dat de auto's zo goed mogelijk tot hun recht komen, kiezen wij voor een hoogwaardige binnenafwerking voor de beste esthetiek en akoestiek.

Ook voor overdekte of ondergrondse parkings bent u bij ons aan het juiste adres. Voor Kronos Porsche Centre hebben we de ruime showroom verlengd met een comfortabele luifel van 500 m² die voor een overdekte parking zorgt. En voor het bedrijvencomplex Breezon in Bree hebben we een ondergrondse parking van maar liefst 2000 m²  gerealiseerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden of naar een financiële raming? Neem dan contact met ons op.

   

Magazijnen, werkplaatsen en logistieke gebouwen

In de logistieke sector hebben wij diverse industriegebouwen gerealiseerd voor onder meer Frigologix, AVEVE en H.Essers. Hierbij kan gedacht worden aan het bouwen, uitbreiden en renoveren van distributiecentrums, magazijnen en werkplaatsen. Neem een kijkje bij onze referenties of laat uw adviseren door onze specialisten.

 

Enkele referenties

   

Edibo heeft ruim 35 jaar ervaring als aannemer in de industriebouw en dit zowel in staal, beton als gelamelleerd hout. We zijn actief in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Nederland. Voor onze klanten in Wallonië werd in 2011 edibosud opgericht. We hebben schitterende industriegebouwen gerealiseerd waaronder multifunctionele distributiecentra voor de logistieke sector en productie- en bedrijfsruimten voor industrie & voedingssector, KMO's en multinationals.

De realisatie zelf doen we volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de sector. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en u spoedig kunt genieten van uw gebouw. Daarbij staat de kwaliteit steeds hoog in het vaandel: wij werken met de beste materialen en leveren de fijnste afwerking. Het resultaat is steeds duurzaam, mooi en waardevast.


Bespreek mijn bouwproject

Referenties industriebouw in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Nederland

  • Ruim 1.300 tevreden referenties
  • We gaan voor 100 % klantentevredenheid

Een bouwproject in het vooruitzicht?

Boek hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek wat edibo voor u kan betekenen.

 

Feiten en cijfers

Wij onderscheiden ons door onze toegevoegde waarde. Vanaf de ontwerp- en studiefase wordt er meegedacht met de bouwheer. De interne studiedienst staat garant voor stabiliteitsstudies, fire safety engineering en bouwtechnische optimalisatie. Een oordeelkundige projectuitvoering en kwalitatieve afwerking wordt ondersteund door onze ISO 9001, EN 1090, VCA** en ISO 45001 certificaties.

medewerkers-blue.png
studiedienst-blue.png
klanten-blue.png
erkenningsklasse-blue.png
projecten-blue.png
omzet-blue-2.png
medewerkers-1.png
certificaten-blue-3.jpg

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.