Aannemer Hallenbouw | Edibo industriebouw | Edibo
Bespreek mijn project

Share

Aannemer Hallenbouw

Edibo is de aannemer in Limburg voor het bouwen of renoveren van hallen. We hebben ruim 35 jaar ervaring met het bouwen van productie- en industriehallen, magazijnen en andere logistieke gebouwen. Bekijk hier onze referenties per sector in de hallenbouw.

Productiehallen

Bent u aan het uitbreiden en wilt u een productiehal bouwen of uw bestaande productiehal renoveren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Wij bouwden al eerder productieruimtes voor onder meer Coek Engineering en Evapco, dus wij kennen het klappen van de zweep. Benieuwd naar de mogelijkheden of naar een financiële raming? Neem dan contact met ons op.

 

Enkele referenties

 

   

Distributiecentrums en magazijnen

Een goed ingericht distributiecentrum of magazijn is van levensbelang voor een goede logistiek. Wij hebben de nodige ervaring met het bouwen, uitbreiden en renoveren van distributiecentrums en magazijnen. Ook industriehallen of andere soorten hallen vormen voor ons geen enkel probleem. Neem een kijkje bij onze referenties of laat uw adviseren door onze specialisten.

 

Enkele referenties

   

Edibo heeft meer dan 35 jaar ervaring als industriële aannemer in de hallenbouw en dit zowel in staal, beton als gelamelleerd hout. We hebben schitterende referentieprojecten gerealiseerd: van multifunctionele distributiecentra voor de logistieke sector tot productie- en bedrijfsruimten voor industrie & voedingssector, KMO en multinationals.

De realisatie zelf doen we volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de sector. Ons bouwproces is efficiënt ingericht zodat geen tijd verloren gaat en u spoedig kunt genieten van uw gebouw. Daarbij staat de kwaliteit steeds hoog in het vaandel: wij werken met de beste materialen en leveren de fijnste afwerking. Het resultaat is steeds duurzaam, mooi en waardevast.


Bespreek mijn bouwproject

referenties-edibo-kaart.png

  • Ruim 1.300 tevreden referenties
  • We gaan voor 100 % klantentevredenheid

Een bouwproject in het vooruitzicht?

Boek hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek en ontdek wat edibo voor u kan betekenen.

 

Feiten en cijfers

Edibo heeft ruim 35 jaar ervaring in de industriebouw. Wij onderscheiden ons door onze toegevoegde waarde. Vanaf de ontwerp- en studiefase wordt er meegedacht met de bouwheer. De interne studiedienst staat garant voor stabiliteitsstudies, fire safety engineering en bouwtechnische optimalisatie. Een oordeelkundige projectuitvoering en kwalitatieve afwerking wordt ondersteund door het ISO 9001 kwaliteitslabel, ISO 3834 kwaliteitslabel, de OHSAS 18001 en VCA** veiligheidscertificeringen.

projecten-blue.jpg
klanten-blue.jpg
erkenningsklasse-blue.jpg
studiedienst-blue.jpg
medewerkers-blue.jpg
medewerkers-1.png
certificaten-blue-1.jpg
omzet-blue-2.png

Ontvang onze 8 tips voor een goede voorbereiding van uw bouwproject.